RM2012.reismee.nl

Profiel

Namen Rob & Mieke

Datum vertrek: zaterdag 31 december 2011
Datum terugkomst: zondag 03 juni 2012

Momenteel in: Nederland

Over ons/onze reis

We zijn opnieuw besmet geraakt met het reisvirus. Jarenlang hebben we het virus kunnen onderdrukken met relatief korte vakanties van twee tot vier weken maar nu heeft het virus keihard toegeslagen. Het enige medicijn is eraan toegeven. Het recept is vier tot vijf maanden rondtrekken in Zuid-Amerika!

Ons hoofddoel is Patagonië en daarna zijn we van plan om via de kust van Argentinië naar het noorden te reizen richting Uruguay, Paraguay, Bolivia en Peru. In Peru willen we onze vrienden die we tijdens onze wereldreis hebben leren kennen, bezoeken. Vanuit Lima zullen we dan weer richting Nederland vliegen.

Ons tijdelijke onderkomen nemen we mee op onze rug en zal 's avonds uitgepakt en opgezet worden. Wanneer we behoefte hebben aan wat meer comfort (waar we de batterijen kunnen opladen) zullen we de tent voor één of enkele nachten inruilen voor een kamer in een hostel of hotel.

We hebben er ontzettend veel zin in. Het aftellen is begonnen, we vliegen op 31 december via Parijs naar Santiago in Chili waar we op de eerste dag van het nieuwe jaar aan een nieuw avontuur beginnen!